Tips en weetjes

TIPS EN WEETJES:

Jong geleerd is ...
Het is voor een pup belangrijk om positief te socialiseren. Een hond die als pup een positieve ervaring heeft gehad, zal daar de rest van z'n leven plezier van hebben. Ook het wennen aan vachtverzorging hoort daarbij. Laat uw hond dus op tijd kennis maken met 'gefrutsel' aan zijn lijfje, zoals het wassen, kammen en knippen.

Je ziet het soms niet, maar het is er wel ...

Vaak zitten klitten op moeilijk zichtbare of onbereikbare plekjes: bij de oorrandjes, oksels, liezen of tussen de kussentjes van de pootjes.

Het heeft veel voordelen om de vachtverzorging van uw hond zelf zo goed mogelijk bij te houden. Het is niet alleen beter voor uw hond, maar ook voor uw portemonnee! Uiteindelijk zult u ook goedkoper uit zijn.

In de praktijk is dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. De vachtverzorging van de hond is met de beste bedoelingen van de wereld niet altijd eenvoudig. Want wat moet u doen als uw hond niet wil meewerken? Welke shampoo is voor de hond het prettigst? Kamt u wel of juist niet als uw hond een natte vacht heeft? U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Mijn adviezen kosten niets en helpen u vast en zeker een eindje op weg.


©2017 Carin Uiterwijk, alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin